MØBLER

Alle møblene er laget av massivt tre. Et tre som vanligvis brukes eik og valnøtt.
Alle deler av produktet er laget helt og fullstendig laget av heltre, med unntak av gulvet skuffen som er hardboard . Alle som tilbys bord leveres i sammenlagt tilstand, pakket i folie og pappesker , en tabell, en boks. Etterbehandling oljing av harde hydro oljer, på slutten av vokset med hard voks. Noder er fylt med hard voks. Det er mulighet for en slik farget olje, farger gitt.

KOMMERSIELL MØBLER

Alle møblene er laget av massivt tre. Et tre som vanligvis brukes eik og valnøtt. Alle deler av produktet er laget helt og fullstendig laget av heltre, med unntak av gulvet skuffen som er hardboard . Alle som tilbys bord leveres i sammenlagt tilstand, pakket i folie og pappesker , en tabell, en boks. Etterbehandling oljing av harde hydro oljer, på slutten av vokset med hard voks. Noder er fylt med hard voks. Det er mulighet for en slik farget olje, farger gitt.

KATALOG - Kommersielle Møbler - masseproduksjon Her kan du laste ned en brosjyre.

Svarog

UNIKE MØBLER

Stor oppmerksomhet er betalt til å finne og velge kvalitet tre. De fleste møbler laget av eik, hvis alder er anslått 1000 år. Noen stykker er laget av tre med anomali, kjent som "tree svulst", der verdien er 70 000 EUR (ubehandlet), som, i en verden av arbeid og verdifull rør håndtak for pistoler og rifler. Tre er en viss rust variant. Mulig forekomst av blæren og er i ferd med liming fint blandet og praktisk talt ingen som ikke er den samme. Som for nodene kan være forbundet med normal noder i alle deler av bordet. Alle noder er fylt med hard voks reparasjon tre. Knop og yteved forekommer i alle deler av produktet, både i stål og i bena.

KATALOG - unike møbler - unike stykker Her kan du laste ned en brosjyre.

ton karta

Fargekart

Det er mulighet for en slik farget olje, i henhold til de fargenyanser som en dato.

Powered by WebExpress