ALEF3 møbler med en hundre år gammel historie

Art workshop "Alef 3" ble grunnlagt i 1998. Er engasjert i å designe og lage unike møbler, samt design og produksjon av interiør og eksteriør. Hvert eksemplar ble laget av høy kvalitet, uovertruffen biter av gamle trær titalls og hundrevis av år. Maksimal opprett og følger den naturlige formen av treet. Det er tradisjonelle teknikker håndlaget redd økologiske maling som er vannbasert, modellert på de store gamle mestere. Rustikke møbler kombinert med moderne interiør og eksteriør kombinerer moderne tid med gamle tradisjonelle tider.

HISTORIE NAVN "ALEF"
HVA ER ALEF?
Alef er et punkt i rommet som inneholder alle andre punkter: SISTE - PRESENT - FREMTIDEN

Alef er en liten ball som har makt til refleksjon av hele universet. Dette er det punktet hvor du kommer alle de andre punktene i vårt univers og ser samtidig at du kan se alle detaljene av alt som eksisterer, av Horhe Luis Borhes.Ifølge Coelho, alt som dagens verden mangler for å bedre leve Soul, som ingen kan leve og som er den mest glemt. Kanskje vi bør huske at sjelen er et levende vesen, som bør ikke vondt.Og hvis det er vondt, vil vi ha mye å prøve hardere å gjøre dette mental smerte og tilgi deg selv og andre, men også å huske hvordan det ikke skulle bli gjentatt . Komme tilbake til naturen der alle underverkene i livet og fred som vi søker.

"Tradisjon og moderne tid, møte hundreårsdagen node... En samlet metning av billige materialer. Skulptur i tre skaper et unikt stykke. Valnøtt og eik fra generasjon til generasjon i trær helse terapi. Speilet av våre unike og autentiske uttrykk. Poetry Movement, sublimering opplevelser, bibelsk håndverket, gylne hender kunstnere og håndverkere Dušan Ječmenica." 

Skulptør IVAN RADOVIĆ mai 2013. Beograd.

Vår design er høyt verdsatt i det internasjonale markedet på grunn av den enestående naturlige former, farger, teksturer, som har en flere hundre år gammelt treverk fra dette området. Vi gjorde komplekse oppgaver møblering av hoteller, restauranter, kafeer og næringsbygg og leiligheter og luksusvillaer. Møbler, samt utformingen av eksteriør og interiør arbeider for å bestille og i samråd med deg etter dine ønsker vi gir best mulig løsning som vil bringe atmosfære av varme og ånd av natur.
 

Powered by WebExpress